Корект 2002 ООД

 

pfone header 203

Новини

Водородно почистване на двигатели

Иновативна технология за почистване на двигатели без разглобяване. Carbon Cleaner е машина която може да почиства бензинови и дизелови двигатели от вътре, като добавя окси-водород към гориво-въздушната смес. По този начин...

Подготовка за зимата

Подготовка за зимата

Автосервиз "Корект-2002" ООД съветва своите клиенти, да подготвят автомобилите си за предстоящия зимен сезон. С цел осигуряване безпроблемна работа на двигателя, проверете охладителната течност - съотношението между вода и антифриз концентрат...

Иновативна технология за почистване на двигатели без разглобяване.

Carbon Cleaner е машина която може да почиства бензинови и дизелови двигатели от вътре, като добавя окси-водород към гориво-въздушната смес. По този начин се премахват ефективно всички въглеродни нагари, наслоявания и сажди от клапани, сегменти, чела на буталата, ЕГР, турбо и геометрия на турбото, DPF или катализатор. Когато автомобила е почистен има по-добро уплътняване, по-добра компресия и по-малко триене и вредни емисии. Увеличава се мощноста и живота на двигателя.

Всички тези части на автомобила се почистват в рамките на 60 минути и Вашия автомобил възвръща динамичните си показатели, като ефекта е осезаем веднага след процедурата Водородно почистване!

Единствено в автсервиз Корект 2002, предлагаме тази услуга за София.

Елате и се убедете сами какъв е ефекта от почистването. Записване на час за Водородно почистване може да направите на тел. 0878950298

 

http://carbon-cleaner.com/

carwash

Автомивка

Авто козметичният център на сервиз КОРЕКТ е с 8 клетки.
agu1

АГУ

В сервиз КОРЕКТ рутинно се извършват монтаж, диагностика, ремонт и узаконяване на АГУ-пропан, АГУ- метан - конвенционални уредби и газови инжекциони.
gtp1

ГТП

Сервиз КОРЕКТ разполага с пункт за годишни технически прегледи - подемник, спирачен стенд, газанализатор, димомер, компресор,стенд за реглаж на фарове - оборудване отговарящо на съвременните и законови стандарти и сключване на застраховки.
balans11

Демонтаж, баланс и монтаж на гуми

Извършваме прецизен демонтаж, монтаж и баланс на гуми до 22". Като допълнителна услуга, предлагаме и изправяне на джанти.
001 page image web

Основен и бърз сервиз леки автомобили

Основен и бърз сервиз леки автомобилиСервизната дейност по обслужване и ремонти на леки автомобили включва всички видове механична и електронна диагностика със съвременна техника и обучен персонал.
tejkotovarni

Основен и бърз сервиз тежки автомобили

Всякакви ремонти на лекотоварни и тежкотоварни автомобили. Разполагаме и с възможност за осигуряване на пътна помощ в рмките на гр. София.
parking1

Паркинг

Сервиз КОРЕКТ разполага със собствен паркинг, с открити и закрити паркоместа, с денонощни видеонаблюдение и физическа охрана за контрол и документиране на достъпа.
kl1

Ремонт климатици

Автоклиматичната система на всеки автомобил всяка година губи между 20 и 70 грама от своя реагент.
remont po shteti

Ремонти по щети

Ремонтите по щети в сервиз КОРЕКТ се извършват в много добре екипирани зони за възстановяване и боядисване с качествени материали и в кратки срокове. Застрахователите, с които работим са сериозни компании с традиции в доброто отношение към клиентите.

Работно време

Работното време на сервиз "Корект-2002" е:     

Понеделник-Петък

08,30ч. - 18ч.

Събота

08,30ч.-13ч.

Неделя 

Почивен ден.  

Можете да се запишете предварително на телефон: 02/ 936 00 83

Корект 2002 © 2015. Всички права запазени!